042150454

Byggtjänster

Vi på Kenth Nilsson Byggnads AB strävar efter att alltid tillgodose kundens önskningar på bästa sätt, och vi gör allt vi kan för att du som kund ska bli nöjd. Vi utför det mesta inom både snickeri och murning samt specialisering inom köksrenovering och badrumsrenovering i  Helsingborg. Vare sig det gäller en större renovering av exempelvis badrum eller kök, eller bara byte av ett fönster så kan vi hjälpa er från start till mål. Vi vill vara ditt självklara val när det kommer till renovering i Helsingborg.

Köksrenovering

Funderar Ni på att renovera köket? I köket är det många saker att ta hänsyn till. Vi hjälper dig att få till en bra helhetslösning. 

Badrumsrenovering

Dags för en uppfräschning av badrummet? Vi har samarbetspartners inom el och VVS, så att vi kan hjälpa Er med hela projektet, från början till slut.

Altan, trädäck och uterum

Saknar Er trädgård något för att kunna sitta ute och njuta av soliga dagar? Vi har lång erfarenhet av att planera och bygga hållbara uteplatser.

...och mycket mer!

Vi utför det mesta inom snickeri och murning. Kontakta oss så berättar vi mer om vad vi har att erbjuda!

Offertförfrågan

Vi ser fram emot att hjälpa dig förverkliga dina byggdrömmar! Fyll i formuläret för att snabbt och smidigt komma i kontakt med oss. 

Kenth Nilssson Byggnads AB i Helsingborg.