Byggtjänster Helsingborg

Vi på Kenth Nilsson Byggnads AB strävar efter att alltid tillgodose kundens önskningar på bästa sätt, och vi gör allt vi kan för att du som kund ska bli nöjd. Vi utför det mesta inom både snickeri och murning samt specialisering inom köksrenovering och badrumsrenovering i  Helsingborg. Vare sig det gäller en större renovering av exempelvis badrum eller kök, eller bara byte av ett fönster så kan vi hjälpa er från start till mål. Vi vill vara ditt självklara val när det kommer till renovering i Helsingborg.

Köksrenovering

Funderar Ni på att renovera eller byta ut köket? Att renovera ett kök själv kan ta väldigt lång tid och  det är  många saker att ta hänsyn till. Vi hjälper dig att få till en bra helhetslösning!  Vi på Kenth Nilsson har stor erfarenhet av kök och ger dig inspiration,  tips på vitvaror om det behövs. Hur mycket det kostar med köksrenovering varierar, kontakta oss för en offert - vi ger dig ett pris! 

Badrumsrenovering Helsingborg

Dags för en uppfräschning av badrummet? Att renovera sitt badrum är en känsla av lyx! Vi har samarbetspartners inom el och VVS, så att vi kan hjälpa Er med hela projektet, från början till slut. Vill du ha hjälp med att välja badrumsinredning? Kakel, klinkers och annan inredning? Vi ger dig tips och råd samt offert på badrumsrenoveringen!

Kontakta oss om du vill ha hjälp med att renovera badrum i Helsingborg!

Altan, trädäck och uterum

Saknar Er trädgård något för att kunna sitta ute och njuta av soliga dagar? Vi har lång erfarenhet av att planera och bygga hållbara uteplatser. Med lång erfarenhet kan vi bygga ny altan, trädäck eller varför inte ett nytt uterum för att förlänga sommaren något?

...och mycket mer!

Vi utför det mesta inom snickeri och murning. Då vi har kompetenta samarbetspartners, ser vi till att du får hjälp hela vägen med ditt projekt i Helsingborg! Kontakta oss så berättar vi mer om vad vi har att erbjuda!

Offertförfrågan

Vi ser fram emot att hjälpa dig förverkliga dina byggdrömmar! Fyll i formuläret för att snabbt och smidigt komma i kontakt med oss. 

Kenth Nilssson Byggnads AB i Helsingborg.